Att hyra Galleri Killgissa

Under de perioder som Galleri Killgissa inte arrangerar egna utställningar i samarbete med konstnärer finns möjlighet för intresserade att hyra galleriet. Galleriet kommer då i första hand att hyras ut till konstnärer som själva vill arrangera och kuratera sina utställningar, men även andra intresseanmälningar kommer att beaktas.
Galleri Killgissa är beläget på Hornsgatspuckeln (Hornsgatan, Stockholm). Stråket är Stockholms kanske galleritätaste och inte minst på helgerna ett mecka för konstälskare som vallfärdar hit för att besöka gallerierna. Vernissagen är alltid välbesökta.
Galleriets golvyta mäter ca 37 kvm (själva galleridelen), har tre meter i takhöjd och erbjuder hela 19 meter vit vägg att hänga tavlor på. Ut mot trottoraren finns två stora skyltfönster (1,30 x 2,25 m) som medger ett härligt ljusinsläpp och utmärkta möjligheter till skyltning. I taket finns dessutom ett gediget spotlightsystem som kan riktas efter behag mot utställda konstverk. Galleriet är möblerat med ett stort rustikt men elegant träbord (2,7 x 1 m) med åtta tillhörande stolar att användas efter behag. Som komplement finns fyra fällbord som ofta nyttjas vid utställningar av skulpturer o dyl. Det finns även gatupratare för affischer att låna. I lokalen finns också toalett, pentry och ett visst förvaringsutrymme.
Priser varierar efter säsong och hur länge du önskar hyra galleriet. Galleriet erbjuder även kringtjänster som t ex
marknadsföring, för vilka en kostnad tillkommer. Välkommen att kontakta galleriet med en förfrågan!